07
april 2014
20:15 uur
€ 25

Together forever

Paradiso Amsterdam
Nederlands Kamerorkest
o.l.v. Gordan Nikolic, viool
Dejan Lazic, piano
Francis van Broekhuizen, sopraan
Zen Hu, viool
Jan Bastiaan Neven, cello
Kerstin Scholten, harp

Borrel met DJ Babaju

Bestel kaarten

Paradiso

Grote Zaal
Weteringschans 6 - 8
1017 SG Amsterdam

Woensdag 7 april 2014
20.15 uur zaal open 19.45 uur
Entree € 25,00 incl.lidm.
<30 jr € 13,50 incl. lidm.

Together forever
105 sec

Huwelijken zijn emotionele aangelegenheden en er vloeien vaak tranen van vreugde en ontroering. Na het spannende moment van het 'ja'-woord volgt de ontlading in het trouwfeest. In Together forever brengt het orkest samen met special guest pianist Dejan Lazić, een ode aan het huwelijksfeest. Met o.a. Wedding Cake van Saint-Saëns en een compositie van Lazićs hand, die hij heel romantisch schreef voor zijn eigen mooie bruid.

Achtergrondbeeld door:

Jolien van der Wilden

Orchestra Unplugged, 7 April 20:15 uur Paradiso Amsterdam. Het Nederlands Kamerorkest o.l.v. Gordan Nikolic met speciale gast: Dejan Lazic, piano.

bekijk video

Dejan Lazic

Dejan Lazić (1977) veroverde de wereld met zijn spontane persoonlijkheid en zijn frisse interpretaties van het klassieke pianorepertoire. ‘Een dijk van een artiest, die in zijn spel kracht en schoonheid feilloos combineert’, zo beschreef de vakpers het talent van deze Kroatische/Oostenrijkse pianist, die nu in Amsterdam woont. Hij bespeelt niet alleen vol vuur de piano, maar componeert ook: in de zomer van 2014 gaat zijn Piano Concerto in wereldpremière op het Aspen Music Festival.

Eten voor het concert

Maak gebruik van de dineraanbieding bij Wagamama Leidseplein. Op vertoon van je ticket kun je voor slechts € 10,- een keuze maken uit vier speciale Unplugged-hoofdgerechten.